Χρώματα

Στην παρούσα φάση προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γκάμα eφτά χρωμάτων. Κάθε χρώμα έχει τη χρήση του, τα υπέρ και τα κατά του. Συνίσταται μια σχετική έρευνα γύρω από τις ανάγκες της εκδήλωσης έτσι ώστε το χρώμα της τέντας να τις καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα. Η γνώμη μας είναι πάντα διαθέσιμη και με χαρά θα δεχτούμε να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση με τους πελάτες μας.

 

Λευκό
‘Ολοι λατρεύουν τις λευκές τέντες. Η αγνή και παρθένα εμφάνιση τους τις καθιστά ιδανικές για γάμους και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Ο συνδυασμός με κίτρινο, πορτοκαλί κόκκινο ή μοβ φωτισμό δίνει ένα εκθαμβωτικό χρωματικό αποτέλεσμα ιδανικό για συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα.
Κρεμ
Το κρεμ χρώμα είναι η καλύτερη δυνατή εναλλακτική του λευκού. Το εν λόγω χρώμα συνίσταται για μόνιμες εγκαταστάσεις καθώς τα στρώματα σκόνης που επικάθονται  στη τέντα δεν είναι τοσο εμφανή με την πάροδο του χρόνου.
Ασημένιο Γκρί
Το ασημένιο γκρι είναι κατά τη γνώμη μας το πιο πρακτικό και εφαρμόσιμο χρώμα. Είναι ότι χρειάζεται κανείς για εναλλακτικά δρώμενα αλλά και επίσημες εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Προβολές και πολύχρωμος φωτισμός λειτουργούν τέλεια  και με το ασημένιο γκρι. Οι λεκέδες είναι σχεδόν αόρατοι, η σκόνη δυσδιάκριτη όπως επίσης και το ξεθώριασμα του χρώματος. Όλες οι προηγούμενες ιδιότητες το καθιστούν κατάλληλο και για μόνιμες εγκαταστάσεις αφού η συντήρηση που χρειάζεται είναι μηδαμινή!
Μπεζ
Οι μπεζ σκηνές δημιουργούν την πιο ζεστή, παρεΐστικη, ρουστίκ και γήινη ατμόσφαιρα.  Ενσωματώνονται αρμονικά σε κάθε φυσικό περιβάλλον δίνοντας ιδιάιτερο ύφος σε κάθε εκδήλωση.Λίγες μαξιλάρες, χαμηλά τραπέζια και περσικά χαλιά μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν ένα αυθεντικό Βεδουίνικο σκηνικό.

Κόκκινο
Όλα τα φωτεινά χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το τιρκουάζ και το μπλε συνίστανται για επιχορηγούμενες εκδηλώσεις, για αθλητικές εκδηλώσεις ή διαφημιστικές ενέργειες.Το κόκκινο είναι το πιο δημοφιλές χρώμα παγκοσμίως, το χρώμα του έρωτα και της αγάπης.
Τα φωτεινά χρώματα είναι επίσης ανθεκτικά στη σκόνη και τους λεκέδες με αποτέλεσμα να μην χρειάζονται τόσο σχολαστική συντήρηση εξοικονομώντας μέρες λειτουργικής ζωής.

Πορτοκαλί
Όχι και τόσο διάφανο, ώστε το διαθλώμενο ηλιακό φως να μην είναι εκτυφλωτικό αλλά ζεστό και γήινο. Αρκετά δημοφιλές και “αθλητικό” χρώμα κατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις, εκθέσεις αυτοκινήτων και καλλιτεχνικά δρώμενα.
Βασιλικό Μπλε
Οι μπλε τέντες συνδυάζονται άριστα με τα υπόλοιπα φωτεινά μας χρώματα ενώ η χρήση τους μπορεί να δώσει βάθος σε μα πολύχρωμη εγκατάσταση. Το μπλέ συνίσταται για ξενοδοχεία σε νησιά, για beach bar και εστιατόρια κοντά στη θάλασσα.
/