Εφελκυόμενα Διακοσμητικά

Διακοσμητικά και Υφασμάτινα Γλυπτά

Η Tentickle έχει δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα εφελκυόμενων διακοσμητικών και υφασμάτινων γλυπτών. Μπορείτε χωρίς ιδιαίτερο κόστος να ομορφύνετε οποιοδήποτε χώρο και σε συνδυασμό με τις τέντες μας να δημιουργήσετε ένα πιο μοντέρνο και πρωτότυπο αισθητικό αποτέλεσμα. Η Tentickle με μια ομάδα νέων και δημιουργικών σχεδιαστών αναπτύσσει συνεχώς τις διακοσμητικές της απόψεις  και δυνατότητες ανανεώνοντας συνεχώς τις συλλογές μας.
Τα εφελκυόμενα διακοσμητικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν παντού. Εμπορικά κέντρα, αποθήκες, Bar, Beach Bar,  συναυλίες, νυχτερινά κέντρα, ξενοδοχεία, φεστιβάλ, πάρτι, μπορούν εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά να μετατραπούν σε μοναδικά ευφάνταστους  χώρους. Ακόμα και εταιρικά συνέδρια μπορούν να αποκτήσουν λίγο στυλ με μερικά κομμάτια από τα διακοσμητικά μας. Με κατάλληλο φωτισμό δημιουργούμε το καταλληλότερο αισθητικά αποτέλεσμα για κάθε περίσταση. Από φωτεινό και πολύχρωμο μέχρι σοβαρό και με κλάση. Η πρωτοτυπία και η καινοτομία είναι η αγαπημένη μας λέξη και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να έχουμε τα επιθυμητά αισθητικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ποιότητα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία.

Χρώματα των Διακοσμητικών

Εδώ δεν υπάρχει περιορισμός σε κάποιο αριθμό χρωμάτων. Το εργοστάσιο μας μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε χρώματα ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Τα υπάρχοντα χρώματα των διακοσμητικών μας είναι: Λευκό-Φωσφορίζον Κίτρινο-Φωσφορίζον Πορτοκαλί-Τιρκουάζ-Μπλε -Πράσινο-Ελαφρύ Φωτεινό Κόκκινο-Ασημένιο Γκρι-Μαύρο και έχουν την ιδιότητα να αλληλεπιδρούν με το black light δίνοντας ένα απίστευτο οπτικό αποτέλεσμα. Ιδανικά για κέντρα διασκέδασης, πάρτι, φεστιβάλ, συναυλίες και beach bars. Έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη συλλογή διακοσμητικών από ένα συνδυασμό  επιθυμητών οπτικών αποτελεσμάτων. Σε συνεννόηση με τους πελάτες μας και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους μπορεί να επιτευχθεί παράδοση σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

/