Εφελκυόμενες Τέντες

Οι εφελκυόμενες τέντες είναι το πρώτο απο τα πολλά προιόντα σκίασης που παράγει η εταιρεία μας, τα οποία  σχετίζονται με την προσωρινή ή μόνιμη κάλυψη χώρων διασκέδασης και εκδηλώσεων προστατέυοντας απο τα καιρικά φαινόμενα.
Το πιο δημοφιλές και ύψιστα συνιστώμενο από εμάς προϊόν είναι κατασκευασμένο από ένα εξελιγμένο τριών επιπέδων ελαστικό υλικό το οποίο έχει αδιαβροχοποιηθει με προϊοντα νανοτεχνολογίας ώστε να εγγυάται 100% στεγανότητα.
Παρά το γεγονός ότι το παραπάνω είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και το πιό ανθεκτικό απ’όλα τα υλικά μας εμείς συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε τέντες ενός ή δύο επιπέδων. Είναι και αυτές αδιάβροχες, εξαιρετικές για σκιά, ανθεκτικές στα ακραία καιρικά φαινόμενα και με την ιδιότητα να φιλτράρουν τις υπεριώδεις ακτινοβολίες μέσω των ειδικών φίλτρων μας. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν πυροπροστασία σε περίπτωση πυρκαγιάς. Τα αντιπυρικά και άφλεκτα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα και τύπους τεντών και συνοδεύονται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

Εσωτερική Εγκατάσταση

Για εγκαταστάσεις σε εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιούμε τις μη αδιάβροχες ελαστικές τέντες μας, που είναι ιδανικές για τη δημιουργία κατασκευών ακόμα και χωρίς στύλους. Επίσης μπορούμε να χωρίσουμε μεγάλους χώρους σε μικρότερους με τα ελαστικά διακοσμητικά μας καθώς και να μεταμορφώσουμε τετράγωνες αίθουσες  σε καμπυλόγραμμες.. Ρωτήστε να σας πούμε την άποψη μας για το πως μπορείτε θα διακοσμήσετε,το εστιατόριο σας το ξενοδοχείο σας, το πάρτι σας ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα επιθυμείτε και να την εφαρμόσουμε άμεσα και οικονομικά και με το  αισθητικό αποτέλεσμα που μόνο η Τentickle μπορεί να εγγυηθεί.

/